Izbjeglica Kabiri lažnim predstavljanjem traži svoj spas

PRO Oglas

VELIKI ISKORAK GRADA MOSTARA U PONOR I NEPOPRAVLJIVU ŠTETU – ODIGRAT ĆE SE U BERLINU 14.02.2024. g, KADA MOSTAR, BOSNU I HERCEGOVINU, TJ NACIONALNU MANJINU ŽIDOVSKOG NARODA U BIH, NA SAMITTU PREDSTAVLJA STRANAC, NOMAD, IZBJEGLICA IZ SVOJE DRŽAVE, GLAVOM I BRADOM: AMIR GROSS KABIRI.

Nebrojeno puta smo pisali i dokazali, te opetovano dokazujemo da je svijet u kojem Amir Gross Kabiri živi, funkcionira i u kojem se najbolje snalazi je svijet- obmane, prevare, laži, manipulacije, lažnog predstavljanja. Jednom riječju: sofisticirano plagijatorstvo!!

Uvijek smo mislili da postoje granice, te da nas ovaj „Čovjek“ nema više ni sa čim iznenaditi, međutim, uvijek se i prevarimo, jer za Kabirija izgleda granice ne postoje. On je doslovno uporan i ne odustaje da ostane moćan, sveprisutan i da vlada.

Na Summitu u Berlinu, 14.02.2024. g Jerusalem Post i vodeće njemačke novine WELT bit će domaćini konferencije na kojoj će se raspravljati o ovim izazovima i mogućnostima s članovima vlada Izraela i Njemačke, stručnjacima i političarima.

Jedan od panelista i govornika na tom Summitu biti će predstavnik židovske općine, grada Mostara, tj židova BiH, a taj predstavnik nije nitko drugi već glavom i bradom Amir Gross Kabiri koji nema BH državljanstvo i koji nije nacionalna manjina u BiH.

Osnovno pitanje, je da li je Gross Kabiri ubačeni element na ovom Summitu, te u ime koga i za koga će on govoriti na tom Summitu. Odmah znamo da u ime židova grada Mostara i židova BiH neće govoriti, jer stavovi gosp Kabirija, a koje je dokazao ne mogu biti i nisu stavovi niti jednog građanina BiH, a kamoli časne židovske zajednice.

Postavljamo ključna i vrlo bitna pitanja na koje bi odgovore trebali da daju prije svega: bivši predsjednik židovske općine Mostar, predsjednik židovske zajednice BiH, te možda i gradonačelnik Mostara.

Kontekst je bitan, a kontekst jeste da će gosp Kabiri na navedenom Sammitu predstavljati ne samog sebe, već će predstavljati prije svega BiH, grad Mostar te manjinsku zajednicu židova u BiH tj i u Mostaru-a poznati su nam njegovi stavovi do sada, koji su bili obojeni isključivo jednobojnim nacionalizmom.

AKO ČOVJEK KOJI JE OBJAVLJIVAO NA DRUŠTVENIM MREŽAMA, PREDSTAVLJAJUĆI SE KAO MOSTARAC VEĆI OD SVIH DRUGIH MOSTARACA, OVE OBJAVE, KOJE SU NACIONALIZAM, ŠOVINIZAM I RASIZAM TE JE VRIJEĐAO KRŠĆANE, PA POZIVAO NA POČINJENJA MASOVNIH UBOJSTAVA U GAZI, POSTAVLJA SE PITANJE KAKAV INTEGRITET I KREDIBILITET OVAJ ČOVJEK IMA DA IKOGA PREDSTAVLJA NA SAMMITU U BERLINU. UVELIKO NAS JE STRAH DA GOVOR KABIRIJA U BERLINU NEĆE BITI MIRNODOPSKI I POZIV NA KREIRANJE SUŽIVOTA SA PALESTINCIMA.

Zna li Gradonačelnik Kordić za ovaj summit?

KAKO STRANI DRŽAVLJANIN S PRIVREMENIM BORAVKOM U MOSTARU MOŽE GOVORITI U IME ŽIDOVA IZ MOSTARA I PREDSTAVLJATI NEKOG IZ BOSNE I HERCEGOVINE I TKO GA JE OVLASTIO ZA TO, A STRAH NAS JE DA POMISLIMO ŠTO “ON” IMA ZA REĆI

SMATRAMO MUDRIM I PAMETNIM DA ŽIDOVI KOJI SU ČLANOVI ŽIDOVSKE OPĆINE MOSTAR, TE ŽIDOVSKA ZAJEDNICA BIH, NA VRIJEME REAGIRA PREMA ORGANIZATORU, TE DA SE NE DOPUSTI DA SE NA NAVEDENO SUMMITU AMIR GROSS KABIRI PREDSTAVLJA KAO PREDSJEDNIK ŽIDOVSKE ZAJEDNICE MOSTAR – NEKA SE PREDSTAVLJA U SVOJE IME ILI IME IZRAELA ILI SVOJE MTA GRUPE.

Ipak nećemo se lagati, stranac, sa privremenim boravkom u BiH, u Mostaru, na privremenom radu u Mostaru, kupio je poziciju predsjednika židovske općine Mostar, koja je po formi udruženja Udruga oko koje je okupljena nacionalna manjina židova Grada Mostara, te nikakve kritike ne bi bilo da Kabiri radi to što radi, sa stavovima da poštiva narode, građane, običaje, te politike države u koju je došao. Jednostavno njegovi stavovi prema multietičnosti, suživotu, uvažavanju jednakosti su poznati, jer ih je prikazao desetine puta preko društvenih mreža, tako da danas Kabiri ne zanoćeva u Mostaru, pa ako jarane ne možeš slobodno hodati Mostarom, bez 10 naoružanih vojnika, zašto kradeš identitet manjnske židovske zajednice našeg Grada, jer i sam znaš da ne predstavljaš nas, njih, Mostar, BiH, već svoje ideje koje su patogene i opasne za sve nas.

Kabiri je kupio i svoju poziciju u CER-U (Europska udruga rabina), najmoćnija židovska udruga u Europi, koju vješto danas koristi za svoju samopromociju.

Pa tako na nedavnom prijemu kod Pape Franje, gdje se je Kabiri pojavio sa CER-om, od Pape su tražili samo jedno, a bez spominjanja drugog – to Jedno su bili zarobljeni izraelci, a ovo drugo koje nije spominjano niti pružena empatija su deseci tisuća žrtava na drugoj strani od kojih je preko 50% djece. Nije bilo poziva i traženja od Pape da se Papa moli za zaustavljanje rata.

Jerusalem Post i vodeći njemački list Die Welt bit će domaćini konferencije “Zajedničke perspektive: Njemačko – Izraelski samit” 14. veljače u 16,00 sati u Berlinu na kojoj će se razgovarati o izazovima i mogućnostima sa članovima vlada Izraela i Njemačke, stručnjacima i političarima, te o aktualnim događajima na i oko Bliskog istoka, kao i o rastućem antisemitizmu i potrebi za suradnjom.

 • Trenutnu situaciju u Izraelu
 • Rast antisemitizma
 • Politički odgovori
 • Ulogu medija
 • Humanitarni utjecaj
 • Izgradnju mostova

Događaj će se prenositi na web stranicama The Jerusalem Post i Die Welt i na društvenim mrežama u nedjelju, 18. veljače.

Jedan od govornika biti će Amir GROSS KABIRI PREDSJEDNIK ŽIDOVSKE OPĆINE MOSTAR, a gledajući program, koje oblasti je on ekspert, osim što je dokazao da je “rušitelj mostova”?!

 • DR. MARCO BUSCHMANN, Ministar pravde, Njemačka
 • GIDEON SA’AR predsjedavajući, ministar Nove nade i član Kabineta za sigurnost
 • JOSEF SCHUSTER predsjednik Centralnog vijeća Židova u Njemačkoj
 • MICHAL COTLER-WUNSH Specijalni izaslanik za borbu protiv antisemitizma za Izrael
 • DR. FELIX KLEIN, povjerenik savezne vlade za židovski život u Njemačkoj i borbu protiv antisemitizma
 • RABIN PINCHAS GOLDSCHMIDT Glavni rabin i predsjednik Konferencije europskih rabina

te mnogi drugi što možete vidjeti na linku

https://congress.jpost.com/jointperspectives2024/

Poznavajući njegove stavove, djela i objave, da ne spominjemo gradonačelnicu i prozivke sarajlija pitamo se JE LI IMA NETKO DA OVO SPRIJEČI , DA SE SLUŽBENO OGRADI I OVOG GOPODARSTVENIKA POŠALJE S “ONE WAY TICKET” iz Mostara i BiH.

Pomno ćemo pratiti daljnja događanja, kao izlaganje na Summitu našeg izbjeglice iz Izraela, koji se srami i krije kada treba, svoga porijekla – ipak treba zatamniti i zamračiti da se vode ozbiljni sudski procesi protiv njega u Izraelu.

Istraživački tim portala OTPOR.Media

SLUČAJ: Amir Gross Kabiri

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

SLUČAJ "AMIR GROSS KABIRI"

POSLJEDNJE OBJAVLJENO

Protected by Security by CleanTalk