Kriminalac i ministar MUP-a FBiH poručio Dodiku: Proglasiš li neovisnost u 11h, u 11:01 si iza rešetaka

PRO Oglas

Ministar unutarnjih poslova Federacije BiH Ramo Isak reagirao je na prijetnje predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika da će proglasiti neovisnot ako visoki predstavnik nametna Zakon o državnoj imovini BiH

‘Milorade, ako visoki predstavnik Christian Schmidt nametne Zakon o državnoj imovini BiH u 17:00 sati, a ti proglasiš nezavisnost u 11:00 sati, u 11:01 sati završit ćeš iza rešetaka. To ti jamčim. Pa izvoli’, poručio je Isak, a prenosi Klix.ba. Isak je pozvao Dodika da ne čeka odluku visokog predstavnika.

‘Budi hrabar i pokušaj, a uspjeti nećeš, ili prestani trovati bosanskohercegovačko društvo i sijati strah, mržnju, razdor i netrpeljivost. Nećeš ti Milorade ništa proglasiti. Mogu samo tebe proglasiti. I to, krivim. Krivim za počinjenje teških kaznenih djela kažnjivih prema odredbama Kaznenog zakona BiH’, naveo je ministar u svojoj reakciji. Klix.ba podsjeća da je Dodik rekao kako ima informacije da će Schmidt Zakon o državnoj imovini nametnuti u siječnju.

‘Ukoliko on kaže bilo kog dana u pet sati popodne, nek’ računa da smo mi u 11 održali Skupštinu i proglasili nezavisnost. I to znači nezavisnost u svemu, novi financijski sustav i teritorij pod kontrolom vlasti Republike Srpske. Mi nećemo nikoga napasti, nećemo sprečavati prolaze i slobodu kretnja’, rekao je Dodik.

OTPOR.Media

Vaš komentar

SLUČAJ "AMIR GROSS KABIRI"

POSLJEDNJE OBJAVLJENO

Protected by Security by CleanTalk