U Širokom Brijegu održan Napretkov svečani božićni koncert

PRO Oglas

Napretkov svečani božićni koncert upriličen je sinoć, 29. prosinca u 19 sati u Širokom Brijegu, u prekrasnom ambijentu Franjevačkog muzeja i galerije Široki Brijeg.

Tradicionalno već treću godinu u nizu, koncert je u organizaciji HKD Napredak-Podružnice Široki Brijeg, a ove godine u suradnji s Franjevačkim muzejom i galerijom Široki Brijeg, Na koncertu je nastupio Napretkov klavirski trio Scherzo kojeg čine prof. Ante Slišković – violina, te prof. Silvia Vukojević – glasovir i prof. Nejla Komar, violončelo. Trio Scherzo osnovan je koncem prošle godine ii već je zapažen u svom radu među publikom.

Posjetitelji su mogli uživati u izvrsnoj izvedbi tria Scherzo koji su izveli skladbe svjetskih poznatih autora te su tako razgalili duše u ovom božićno-novogodišnjem razdoblju. Voditelj tria Ante Slišković zahvalio se publici na dolasku i predsjednici Podružnice što je prepoznala i podržala rad tria Scherzo.

Predsjednica širokobriješke Podružnice dr.art. Marijana Pažin-Ivešić nazočne je pozdravila i ukazala na to kako je Hrvatsko kulturno društvo Napredak, Podružnice Široki Brijeg organizator značajnih kulturnih i umjetničkih manifestacija u Širokom Brijegu i šire.

“Podružnica HKD Napredak Široki Brijeg mlada je podružnica koja je već ostvarila zapažene aktivnosti i rezultate. Među takvima jeste i Napretkov svečani božićni koncert koji naša Podružnica organizira već treću godinu za redom, od našega osnutka 2021. godine. te imamo u cilju njegov daljnji kontinuitet, čineći ovaj koncert bogatstvom adventskog razdoblja širenja mira i ljubavi među sugrađanima”. Posebno je istakla promicanje i isticanje izvrsnosti i originalnosti kako pojedinca tako i društva i zajednice. Na koncu se zahvalila svima koji su bili potpora radu Napretka u Širokom Brijegu: Središnjoj upravi Napretka, Gradu Širokom Brijegu, Županiji i svim ljudima dobre volje koji su prepoznali aktivnosti Podružnice.

HKD Napredak-Podružnica Široki Brijeg

Vaš komentar

SLUČAJ "AMIR GROSS KABIRI"

POSLJEDNJE OBJAVLJENO

Protected by Security by CleanTalk