Policija prekinula party u Banja Luci: Pali robijaši i djevojke koje su odmah priznale da su prostitutke

PRO Oglas

Jedanaest državljana BiH, Srbije i Slovenije uhićeno je protekle noći u Banja Luci u policijskoj akciji razbijanja lanca prostitucije pri čemu je otkrivena i droga, objavljeno je u subotu.

Kako su izvijestili iz Policijske uprave u Banja Luci tijekom protekle noći uhićen je vlasnik ugostiteljskog objekta u središtu toga grada zbog sumnje da je organizirao prostituciju, kao i zbog nepridržavanja mjera propisanih u vrijeme epidemije koronavirusa. Uhićena su još dva bosanskohercegovačka državljanina, te četiri djevojke iz Srbije zbog sumnje da su za novac pružale seksualne usluge u ugostiteljskom objektu. Tom prigodom policija im je oduzela novac.

U policijskoj raciji zatečena su i četiri državljanina Slovenije koji su također uhićeni. Kod jednoga je pronađen kokain, dok je nakon testiranja utvrđeno da su konzumirali ovu drogu. Prema priopćenju, policijska operacija ‘Dolar’ izvedena je po nalogu Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luke. Policija nastavlja istragu, a nad uhićenima se provodi kriminalistička obrada.

Kako javljaju banjolučke Nezavisne novine, dvije od šest djevojaka, koje su zatečene u lokalu “Caribic Dance”, u sklopu hotela “Ćetojević” u Banja Luci, priznale su da su novac u gotovini, koji je kod njih pronađen, zaradile prostitucijom.

U objektu je, kako navode sugovornici Nezavisnih novina, zatečeno šest djevojaka, koje su inače radile kao plesačice, od čega su dvije Banjalučanke, a preostale četiri iz Srbije, s tim što nisu prijavile boravak u Banja Luci.

Policija je u objekt ušla oko 23.15 te je utvrđeno da je radio usprkos odluci po kojoj može raditi do 22 sata. Unutra je zatečeno oko 20 gostiju i svi su legitimirani. – U objektu su zatečena četiri državljanina Slovenije, koji su testirani na droge, i tri su bila pozitivna na kokain, a kod jedne osobe je pronađen kokain, ističu sugovornici Nezavisnih novina.

Kako dodaju izvori banjolučkog lista, uhićeno je 11 osoba, a među njima i vlasnik lokala, spomenute plesačice kao i državljanin Slovenije kod kojeg je pronađen kokain.

  • Uhićen je i državljanin Slovenije koji je izdržavao zatvorsku kaznu od tri godine za drogu. Pao je i jedan državljanin Slovenije i BiH. On je izdržao kaznu zatvora od šest godina zbog krađe vozila. Među uhićenima je i državljanin Slovenije koji je uhićivan u Italiji zbog droge, kažu sugovornici Nezavisnih novina.

OTPOR.Media

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO