SLAMKA SPASA ZA KABIRIJA – Milijarder naplaćuje djeci od 4 godine 30 KM za dva sata…

PRO Oglas

Mi smo kritičari, analitičari, pružamo Otpor, svemu i svakome tko je protiv: čovjeka, lokalne zajednice, društva, Države, pa tako imamo „petlju“ hrabrost i potrebu ovaj Kabirijev event kritizirati.

Kreativna radionica za djecu u dobi 04-12 g po cijeni od 30 KM za dva sata radionice će se održati za djecu 10. veljače u Galeriji THE HUB OF FINE ARTS.

„Kreativna radionica za djecu“ kritizirati, analizirati te ukazati na devijantnost koje je inače svojstveno gosp Kabiriju.

Godinu dana Kabiri praktički ne proizvodi, tone u basnoslovne gubitke, potapa ALUMINIJ DD u nove desetke mil KM gubitaka, otpisan je od svih, političara, Vlade države, treba da proglasi stečaj, a nije svjestan da je kraj. Mjesecima krije svoje stanje propasti, na dnevnoj tapeti objava su mu Izrael, rat, Gaza, IDF, veličanje svoje nacije, 3 mjeseca nije pokazao empatiju i osjećaje prema žrtvama na drugoj strani gdje ginu djeca , žene, nevini i to u stotinama dnevno, plaća montirane intervjue, u kojima se razaznaje da će se vinuti kao Ikar ponovo u visine, zatim, nema ga u Mostaru, destinacija mu je najviše Crna Gora, daljinski upravlja firmom, koja praktički ne radi, brani se od imaginarnih neprijatelja barikadama, pa sada naoružanim zaštitarima, kupovao hotele, stanove slike sklanjao pare, pa tražio milione na posudbu, pa odjednom pufff………

CREATIVE WORKSHOP FOR KIDS – trajanje dva sata- ulaznica 30 KM.
Za koga?
Za djecu od 4-12 godina

Moja majka mi je pričala da sam ja kada sam bio mali dojio sam skoro do 4 te godine, i danas ima takve djece, koji se od 4 ili 5 godina ne mogu odvojiti iz majčinog krila. Izgleda da ova dječica koja nisu ni krenula u školu su targetirana skupina Kabirija za 30 KM, za poboljšanje svoje likvidnosti.

Kod nas u Hercegovini ako sjedite u kafiću a za drugim stolom je 3-4 djece koji piju gusti sok na slamku, običaj je da kažeš konobaru :“ ono što djeca piju za onim stolom de meni naplati“ još se ustaneš odeš do kioska i kupiš djeci lizalice ili bombone. Izgleda da je Kabiriju koji je došao da nam dovede kulturu, galeriju , muzej, koji je došao da nam pomogne, koji se predstavljao kao milijarder, a donio samo 5000+1000 KM, kao kapital u dvije svoje firme, toliko teški i crni dani su mu nastupili da se čupa i vadi pa evo i peko radionica za djecu koje naplaćuje….. moramo naglasiti naplaćuje.

DA, SAMOZVANI MILIJAREDER NAPLAĆUJE DJECI 30 KM, ZATO JER JE UZETO, OTETO, MOJE TVOJE NAŠE, POTROŠIO… jbg… boje i farbe je potrošio da je slovenski JUB ostvario zadnje dvije god najveći profit u povijesti.

Naš narod bi rekao: E moj gosp Kabiri nisko si pao kada Ti Milijarder, čupaš i vadiš se preko djece njihove crkavice od 30 KM.

Šta si doprinio Mostaru i Zajednici osim što si uzeo i iznio 45 mil EUR.

KREATIVNA RADIONICA ZA DJECU UVERTIRA ZA VEĆI DOGAĐAJ- slijedi kreativna radionica za poslovne ljude – cijena 800 KM

https://hercegovina.in/wp-content/uploads/2024/01/The-Hub-of-Fine-Arts-PDF-brosura-final-8-small-1.cleaned.pdf

Radionica L’art Moderne počinje 15. 02. 2024. i održavat će se srijedom u The Hub of Fine Arts, na adresi Kralja Tvrtka 11 u Mostaru, a program je planirano realizirati kroz 10 tjedana. Početak radionice je u 18 sati te će, s kratkom pauzom, trajati do 21 sat. Cijena sudjelovanja na radionici iznosi 800 KM, naravno uz mogućnost plaćanja u dvije rate.

L’Art moderne radionica osmišljena je kako bi poslovnim ljudima, bez obzira na prethodno iskustvo, pružila dublje razumijevanje moderne umjetnosti i utjecaja koji je ostavila na suvremenost.

……… I tako Kabiri koji je ostao bez likvidnosti, kojeg je Zrinjski otpepao za milijunsku pozajmicu, koji ne proizvodi, koji je u multimilijunskim gubicima, vratio se starom zanatu, umjetnosti, Galeriji, Muzeju, pa organizira „Radionice“ za pozamašnu svotu za malu dječicu te „ Radionice“ za pozamašnu svotu i za poslovne ljude (fancy zvuči- kreativne radionice,) a sve kao doprinos da nam pomogne da nas nauči, da nas osvijesti , približi umjetnosti, te ispuni poslanje koje je govorio dolaskom u BiH, došao sam da vam pomognem, prenesem znanja, iskustva“.

Kao što svi znamo kolo sreće se okreće, a mi Hercegovci, uvijek smo bili srčani, dobri domaćini, dolaskom Kabirija dali smo mu besplatno tvornicu, gdje je samo dugme upalio i ostvario desetine mil EUR zarade, ali zarada se istopi na stanove, umjetnine, Porto Monte Negro, skupocjena vozila, zabave, podmićivanja… itd, ali kao što rekoh kada stranac dođe mi smo takav narod, nećemo mi jesti i imati , uzet ćemo zalogaj svojoj djeci ali ćemo gosta ugostiti sve mu dati, pa tako i sada naša dječica, pa tako i naši poslovni ljudi, gospodarstvenici koji nisu bili rastrošni kao Kabiri, bez ikakvih problema pomoći će ponovo Kabiriju, pomoći ćemo mu koliko možemo, te kroz radionice u „Okupiranoj i nelegalno zauzetoj Galeriji preko namještenog tendera“ preko karata od 30 KM i 800 KM, pomoći ćemo našem gostu da može usuti goriva otići do Porto Monte Negro a možda ostane i da tim novcem opremi bar jednu sobu u multimilijunskim nekretninama koje je kupio.

Otpor Media stoji na raspolaganju i za pokretanje humanitarne akcije „ Pomozimo našem Kabiriju“ sada kada bude mijenjao zimske gume u ljetne na nekoliko svojih skupocjenih vozila.

Istraživački tim portala OTPOR.Media

SLUČAJ: Amir Gross Kabiri

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

SLUČAJ "AMIR GROSS KABIRI"

POSLJEDNJE OBJAVLJENO