Učenik prvog razreda Srednje strukovne škole u Ljubuškom prijetio da će sve pobiti

PRO Oglas

MUP ŽZH potvrdio je da su postupali po pitanju prijetnji u Srednjoj strukovnoj školi u Ljubuškom gdje je učenik prvog razreda te škole prijetio da će sve pobiti.

„Dana 5. veljače 2024., policijski službenici PU Ljubuški su zaprimili prijavu, po kojoj poduzimaju potrebne mjere i radnje iz svoje nadležnosti. S obzirom da se radi o kategoriji maloljetnika, trenutačno vam ne možemo dati druge informacije. Trenutačno je u tijeku uzimanje iskaza, na navedene okolnosti, te ćete nakon završetka policijskog postupanja biti blagovremeno obaviješteni“, kazali su u odgovoru za hercegovina.info iz Uprave policije MUP-a ŽZH.

Ranije se o svemu oglasilo i Tužiteljstvo ZHŽ, koje policija, barem do jutros, nije izvijestila o događanjima u školi, premda se radi o uznemirujućoj tematici, osobito ako pratimo događanja u susjedstvu.

U školi su kazali da je sve prijavljeno i očekuju da institucije rade svoj posao.

“Vezano za navodne prijetnje u Srednjoj strukovnoj školi u Ljubuškom, obavještavate se da dežurni tužitelj Županijskog tužiteljstva ŽZH od strane policije PU Ljubuški sukladno zakonu i uputstvima nije obaviješten o navodnim prijetnjama učenika da će pobiti profesore, iako je riječ o događaju koji može izazvati uznemirenje građana. O navedenom događaju dežurni tužitelj ima samo neslužbena saznanja” – navodi se u odgovor Tužiteljstva ŽZH vezano za ovaj slučaj.

OTPOR.Media

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

SLUČAJ "AMIR GROSS KABIRI"

POSLJEDNJE OBJAVLJENO