VIDEO: Komunistički stil otišao u prošlost – Novi transformacijski izgled prostorije Skupštine ŽZH

PRO Oglas

Nova prostorija Skupštine Županije Zapadnohercegovačke, sada zrači modernizacijom i funkcionalnošću, i sada je napokon prikladna za donošenje važnih odluka za građane, a prvi puta će ugostiti zastupnike skupštine i članove Vlade ŽZH u petak, 22. ožujka 2024. godine.

FOTO: Mili Marušić

Nestao je stari “komunistički šarm” prostorije, koji je zamijenjen suvremenim dizajnom. Crvene stolice, koje su podsjećale na fotelje, sada su zamijenjene modernim sjedalicama koje su udobne, ali imaju zanimljiv izgled, pružajući osjećaj kao u hotelu Park dok ispijate kavu.

Novi raspored sjedenja eliminira “magareće klupe” i svim zastupnicima pruža istu poziciju, uklanjajući time i mogućnost neprimjerenih situacija ispod stola i veća usredotočenost vijećnika na vijećnice koje bi došle u haljinama, tako da će to uvelike doprinijeti transparentnosti donošenja odluka bez nekakvih smetnji!

Osim toga, poboljšani razglas osigurava jasnoću zvuka za sve prisutne, što doprinosi transparentnosti donošenja odluka. Ugodna atmosfera prostorije, koja kombinira tamnije drvo i tople nijanse dekora, stvara ugodno radno okruženje. Nadamo se da će ovaj topliji stil potaknuti još veću produktivnost zastupnika.

Unatoč modernom dizajnu, prostorija je opremljena svim potrebnim alatima za donošenje odluka. Tu su stolovi za zastupnike, pozornica za govornike, tehnološka oprema za prezentacije i glasanje, a možda uskoro možemo očekivati mogućnost elektronskog glasanja i postavljanje kamera radi veće transparentnosti pred javnošću.

Kad sam ovako sve lijepo opisao, usput prodajem domaća jaja i piliće (zezam se), pogledate kako izgleda nova prostorija Skupštine ŽZH:

Mili Marušić / OTPOR.Media

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

SLUČAJ "AMIR GROSS KABIRI"

POSLJEDNJE OBJAVLJENO