Nova sramota Vučićeve delegacije u New Yorku – ‘To je UN, a ne Pink ili Happy TV!‘

PRO Oglas

Nakon što je predsjedavajuća na sjednici Vijeća sigurnosti UN-a, održanoj u New Yorku prekjučer, opomenula predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, upozorenje je dobila i njegova savjetnica Suzana Vasiljević. Kako se pretpostavlja, ona je dobila opomenu od ljudi iz protokola i to zbog snimanja telefonom.

Kako se vidi na snimci koju su zabilježile kamere iz dvorane u kojoj se održavala redovna sjednica o Kosovu Savjeta sigurnosti Ujedinjenih naroda, savjetnica predsjednika Srbije Suzana Vasiljević opomenuta je jer je Vučićevo izlaganje snimala mobilnim telefonom, prenosi Nova.rs.

Dok je iz drugog reda nonšalantno držala telefon snimajući Vučićev govor, Suzani Vasiljević prišao je čovjek za kojeg se pretpostavlja da je iz protokola i upozorio je da snimanje nije dopušteno.

Podsjetimo, na istoj sjednici opomenu je dobio i Vučić od predsjedavajuće Vijeća sigurnosti UN-a, Vanesse Fraser. Ona je napomenula da govornici imaju po tri minute za izlaganje, što je prethodno dogovoreno.

No Vučić je, umjesto svog izlaganja, rekao da to nije dogovoreno i dodao: “Ali nema veze”, na što mu je Fraser odgovorila da “jest dogovoreno”.

Nakon što je predsjednik Srbije još jednom rekao “nije dogovoreno”, Fraser je reagirala udarajući šakom o stol. Ponovila je da je to dogovoreno s njezinom zamjenicom i da ne dopušta da ju se predstavlja kao lažova.

Srpski nezavisni mediji duhovito su primijetili da se Vučić i njegovi suradnici očito ne snalaze najbolje u okolini na koju nisu navikli.

-Ovo su Ujedinjeni narodi, a ne Pink ili Happy TV – poentirali su.

Jutarnji.hr

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

SLUČAJ "AMIR GROSS KABIRI"

POSLJEDNJE OBJAVLJENO