“Terorističke” prijetnje upućene prema firmi FEAL iz Širokog Brijega

PRO Oglas

Nekom je izgleda “prekipjelo” bahato ponašanje firme FEAL iz Širokog Brijega koja se konstantno hvali milijunskom dobiti, dok s duge strane u rijeku Ugrovaču ispušta svoje otpadne vode, a o čemu smo na portalu OTPOR.Media izvještavali svako malo, ali izgleda niti nas oni doživljavaju, niti gradske institucije jer nismo “financijski bogati” poput njih da si možemo priuštiti takav “luksuz”, a i da jesmo sigurno ne bi trovali svoje sugrađane niti svoj Široki Brijeg kako bi uštedjeli koju markicu za ugodna ljetovanja i zimovanja!

Na lokaciji iza negdašnje “obrazovne” ustanove “Nikad nije kasno”, gradi se nešto što “nikom nije jasno” u Širokom Brijegu, a izgleda niti samom investitoru ali on nije sada tema ove priče nego taj zid kojim je okružena ta trenutno šljunčana baza i na kojemu je ispisano opasno upozorenje FEAL-u.

“FEAL!!! JOŠ JEDNOM NEŠTO U UGROVAČU RKG-7 IDE U UPRAVU FEALA”- stoji napisano na nekoliko metara visokom betonskom zidu, a što je jasno vidljivo svim prolaznicima tim dijelom glavne trnske prometnice i ulaska u Široki Brijeg.

FOTO: Mili Marušić

Iako se ne nalazimo u Afganistanu, niti u njegovu glavnom gradu Kabulu, ovakvu poruku treba shvati ozbiljno. Pisali smo o toj firmi što radi, imali ste svi priliku to i vidjeti, pisat ćemo i dalje sve dok ne riješe taj ozbiljan problem ali ovakve prijetnje nam nisu padale nikada na pamet. Netko je izgleda odlučio posegnuti puno rigoroznijim metodama zastrašivanja, pa čak i “terorističkim” prijetnjama što jednostavno nije rješenje nikakvo, niti vodi ičemu.

Otpor naroda je bitan da ga se ne gazi. Vrijednosti života vjere, kulture, obitelji smo izgubili, a prihvaćamo vrijednosti i bahatosti bogate elita. Nije dobro u što se naše tradicionalno katoličko društvo pretvara. Znali smo dići glas i ruku protiv mnogih okupatora u zadnjih 500 g, a protiv naših šutimo, a naši nam najviše štete u povijesti napraviše i dovedeni smo u ovakvo stanje što sve olako prihvaćamo ali na svoju štetu.

Nećemo braniti firmu FEAL jer to ne zaslužuju zato što i sami ugrožavaju ljudske živote svojim postupkom, ali ovakve ozbiljne prijetnje ugrožavanja života uposlenika navedene firme uporabom vojnog oružja je možda malo pretjerano kao upozorenje.

Pozivamo nadležne institucije da shvate i krenu raditi svoj posao ozbiljno. Jer ovakvo upozorenje bilo ozbiljno ili neozbiljno, neka shvate ozbiljno zato što nam ne treba da netko od pojedinaca zbog vašeg kukavičluka “uzima stvari u svoje ruke” ako Vi nećete raditi da zaštitite narod od nekih koji misle da mogu raditi što hoće i dokle hoće!

Kao portal OTPOR.Media se ograđuje i osuđuje navedeni napisani grafit koji poziva na prijetnju i nasilje, te smatramo da se ovlaštene institucije trebaju angažirati u istrazi, te one institucije ili službe koje će i izbrisati navedeni grafit koji nije primjeren miroljubivom Širokobriješkom društvu i zajednici.

Mili Marušić / OTPOR.Media

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO