“Veliki” Kabiri poslao mali paketić “kao znak pažnje” gradonačelnici Sarajeva, u paketiću novo upozorenje!

PRO Oglas

Na adresu Vijećnice danas je stigao paket Amira Gross Kabirija naslovljen na gradonačelnicu Benjaminu Karić sa zastavom i šalom Izraela i porukom: “Nećemo zaboraviti ni oprostiti”.

Objavila je to gradonačelnica Karić na svom Twitter profilu, uz poruku da Kabiri svojim podmuklim metodama nastavlja svoje pritiske i prijetnje.

“Trenutno su na licu mjesta policijski službenici MUP-a KS koji sprovode istražne radnje. Želim ovom prilikom da se zahvalim FUP-u i MUP-u KS koji su koordinirano reagirali odmah. Svoju prijavu protiv Amira Grossa Kabirija upotpunit ću pošiljkom koju sam zaprimila.”

Karić je dodala da vjeruje u u pravnu državu Bosnu i Hercegovinu i njene institucije.

“Vjerujem u pravnu državu Bosnu i Hercegovinu i bilo kakvi pokušaji zastrašivanja neće me uplašiti. Ja sam gradonačelnica grada koji je izdržao opsadu i moja je obaveza, prema građanima ovog herojskog grada, da ne pokleknem pred prijetnjama”, napisala je Karić.

Podsjećamo, gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić podnijela je prijavu Federalnoj upravi policije protiv predsjednika Abraham grupe i izvršnog direktora Aluminija Amira Gross Kabirija.

“Jučer sam bila primorana podnijeti prijavu Federalnoj upravi policije protiv predsjednika Abraham grupe i izvršnog direktora Aluminija Amira Gross Kabirija. Naime, već nekoliko mjeseci žrtva sam konstantnog i skoro svakodnevnog uznemiravanja od strane spomenute osobe”, kazala je tada Karić.

Predsjednik Abraham grupe i izvršni direktor Aluminija nakon prijave poručio je:

“Korištenje državnih institucija za ušutkavanje legitimne kritike je odlika diktature, a BiH je demokratija. U pokušaju da me spriječi u iznošenju mišljenja, Benjamina Karić koristi svoju političku poziciju da me zatvori. Neće uspjeti”, napisao je Kabiri.

OTPOR.Media

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

SLUČAJ "AMIR GROSS KABIRI"

POSLJEDNJE OBJAVLJENO